Omega 3

Naturalny olej Omega 3 w 100% pochodzący z wolno żyjących, arktycznych ryb, z dodatkiem tłoczonej na zimno wysokiej jakości ekologicznej oliwy z oliwek i witaminy D3, o świeżym, cytrynowym smaku.

Badania pokazują, że niemal wszyscy, którzy stosowali EQ Artic Oil przez co najmniej 120 dni, osiągnęli poprawę równowagi kwasów tłuszczowych. EQ Oil zawiera czyste kwasy Omega 3 pochodzące z oleju z dorsza, złowionego w bogatych, arktycznych wodach norweskiego wybrzeża.

Najważniejsze zalety

  • nie zawiera żadnych innych olei z ryb, ani sztucznych dodatków

  • zbilansowany olej ułatwia przywrócenie równowagi w proporcjonalnej ilości Omega 6 i Omega 3 w organiźmie

  • korzystnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy, mózg, wzrok, system odpornościowy i mięśnie

  • przyczynia sie do utrzymania prawidłowego ciśnienia krwi, poziomu cholesterolu, wapnia i trójglicerydów we krwi

  • olej z ryb posiada certyfikat MSC oraz pochodzi z norweskiego przemysłu rybołówczego

  • zawiera polifinole z tłoczonej na zimno wysokiej jakości oliwy z oliwek, witaminę D3 ma świeży cytrynowy smak

  • jest w 100 naturalny

Olej Omega 3 jest doskonały dla

  • Twojego serca

  • Twojego mózgu

  • Twojego wzroku

  • Twojego układu odpornościowego

  • Twojego prawidłowego ciśnienia i poziomu cukru

  • Twoich mięśni

Dawkowanie

W pierwszym miesiącu 1 łyżka duża stołowa, w kolejnych miesiącach 1 mała łyżeczka od poniedziałku do piątku/1 mała łyżeczka to równowartość 10-12 kapsułek żelowych.

  • jedna butelka 300ml strcza na 3 miesiące

  • jest to produkt spożywczy w związku z czym powinien być przechowywany w lodówce

Omega 3 to jedna z najbardziej potrzebnych substancji odżywczych, a jednocześnie najbardziej zaniedbany w codziennej diecie

Efekty działania kwasów Omeg 3 widoczne są już po 3 miesiącach suplementacji. Skóra, włosy, wzrok oraz ogólne samopoczucie zmieniają się i poprawiają na lepsze.

Do produktu można zamówić również test KIT służący do badania poziomu kwasów Omega 3 w organiźmie. Test pokazuje stany zapalne oraz stany chorobowe organizmu- początki cukrzycy, miażdżycę, zwyrodnienie stawów oraz zbyt wysokie ciśnienie we krwi. Schorzenia te powstają w wyniku głębokich niedoborów w organiźmie kwasów Omega 3.